Bandet

Matt

Matt Bashford
Uilleann Pipes/Low Whistle/Tin Whistle

Matt startede med at spille Uilleann Pipes i en ung alder. Han har været på turne i hele verden de sidste 15 år. I løbet af denne tid har Matt spillet og indspillet med en masse forskellige bands blandt andet Belfast Irish Harp Orchestra, Peter Gabriel, Bill Whelan, The Chinese Traditional Music Orchestra of Hangzhou, The Irish Chamber Orchestra and Riverdance, med hvem han stadig er på turne med jævnligt. Matt har også et Performance Degree fra the Irish World Academy of Music fra the University of Limerick.

Roisin

Roisin Ryan
Vokal & Violin

Roisin har spillet og sunget traditionelt irsk musik siden hun var 5 år gammel. Hendes fantastiske stemme har ført hende vidt omkring på Irlands musikscene. Hun er et af hovednavnene i det succesfulde irske show Celtic Steps. På trods af hendes unge alder, er hun en af de mest talentfulde violinister/sangere på den irske scene.

Dylan

Dylan Guthro
Guitar & Vokal

Dylan er ikke kun en meget talentfuld sangskriver, han er også en fantastisk guitarist og sanger. Dette beviste han til Celtic X-mas Tour 2013, hvor han i Europa gik på scenen sammen sin far for første gang.

Dominic Bass 1[1]
Dominic Gale
Bas

Dominics far var bass-lærer, og barndomshuset var derfor ofte fyldt med bassister, hvilket også fik Dominic interesseret i instrumentet. Dominic har bl.a. arbejdet sammen med Lis Sørensen, Peter AG og Finn og Jacob før han i 2015 blev en del af Guthro-holdet på Celtic Summer Tour 2015.


Peter Dencker
Keyboard & Vokal

Peter er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og har ellers arbejdet som professionel musiker i en årrække
– blandt andet er han fast pianist for bandet TV2

 Kristian Gislason
MD & Trommer

Kristian har arbejdet som producer og sidemand med Bruce Guthro siden 2005. Han har studeret trommer i New York i 2 år og har gennem en lang årrække produceret og indspillet musik for en lang række danske og udenlandske kunstnere. Albums tæller bl.a. Runrig, Lis Sørensen, Great Big Sea, Lars Lilholt m.fl.