Celtic Summer 2015 er begyndt!

celtic summer 2015 logo 

Så er Celtic Summer Tour 2015 skudt i gang – og sikke en start!

Øvning begyndte i onsdags, hvor både velkendte ansigter så vel som nye medlemmer sluttede sig til Guthro holdet. Onsdag og torsdag fløj af sted, og vi følte os klar til at starte Celtic Summer 2015!

Fredag vågnede vi op til et fantastisk sommervejr. Det fik os til at glæde os ekstra meget til det første show, som foregik på Nord-Als Musikfestival.

Alle folk på Nord-Als Musikfestival var i mindst lige så godt humør som os, og vi følte os enormt velkomne! Det høje solskin, det opløftende publikum og de kolde øl gjorde dette til en perfekt dag og en perfekt start på turnéen!

 IMG_4150IMG_4158

Lørdag ankom vi til Rock i Frederikshavn. Vejret var måske ikke lige så perfekt som dagen forinden, men folk var mindst lige så glade! Bruce og bandet optrådte på en stor, imponerende scene foran et veloplagt publikum, som både dansede, sang med og jublede igennem hele showet. På trods af en smule regn, var det en fed koncert!

IMG_4335

 Umiddelbart efter koncerten i Frederikshavn vendte vi næsen mod STUBhuset i Støvring, hvor den første Close-up koncert på turnéen skulle finde sted.

Da vi ankom, stod folk allerede i en lang kø indtil salen. Fedt at se så mange dedikerede fans! Fans som var med til at gøre denne aften uforglemmelig. Der var et godt samspil både mellem bandet, men også mellem Bruce og publikum. Præcis som en close-up koncert skal være! Vi glæder os til at gentage succesen i Kalundborg på onsdag.

IMG_4399

 I søndags stod den på TV event i Ansager med Sommersang i Mariehaven, hvor Bruce blev inviteret til at spille et par sange med Róisín Ryan og Matt Bashford sammen med husbandet. Det var dejligt sted at spille fyldt med talentfulde musikere i inspirerende omgivelser. Showet gik rigtig godt, og vi kunne vende hjem ad efter en travl, men meget vellykket første weekend af Celtic Summer Tour 2015.

MH

Vi ser frem til resten af turnéen, og vi håber at se jer der!