Oplevelsen på Loreley Festival 2016

Bruce deltog i dette års Loreley Festival og sikke en fest!!

Fredag den 5. august tog Loreleys Celtic Night imod Skerryvore, The Killkennys og Fiddler’s Green før Bruce Guthro og band sluttede showet med en fantastisk koncert, der imponerede det store publikum på flere tusinde mennesker.

Med en god blanding af Guthros originale hits og de evig gode keltiske klassikere samt et helt fænomenalt sceneshow, var der vist ingen tvivl om, at Bruce Guthro fik lukket aftenen med et brag! Publikum var glade, og det samme gjaldt Bruce og bandet.

Helt igennem en succes!

Loreley Tattoo

Om lørdagen den 6. august afholdtes Loreley Tattoo, som er et stort show spækket med musikere på sækkepiber, trommer, trompeter, tubaer osv. osv.

Hele 360 musikere var på scenen denne dag, og Bruce Guthro fik æren af at synge et par sange med hver og en af disse musikere, som billede overfor viser.

Amazing Grace og Auld Lang Syne blev fremført på smukkeste vis af Bruce og de mange dygtige musikanter dirigeret alene af den talentfulde dirigent Jason Griffith.

Med det afsluttende fyrværkeri, der fik enhver mund til at falde til jorden, blev denne aften en perfekt afslutning på Loreley eventyret for denne gang.

 

Vi ses igen!!

Tak for en fantastisk oplevelse!

Loreley fyrværkeri