Presse

Bruce Guthro – Celtic X-mas Tour 2019

Runrig er officielt gået på pension – men det er Bruce Guthro heldigvis ikke!

Den canadiske sanger nåede knap 20 år som frontfigur i Runrig, som i fjor sagde endeligt farvel. Men Bruce Guthro har ikke sat farten ned af den grund.

Når vi for sidste gang i dette årti skal tænde adventskransen, er det også tid til igen at tænde for den keltiske julestemning. Efter en pause i 2018 er Bruce Guthro nemlig tilbage i Danmark med band og en række stemningsfulde julekoncerter, som rummer flere gode traditioner på én gang: Medrivende fortællinger, smukke keltiske toner, varmt fællesskab og fulde huse over hele landet.

For første gang på sin Celtic X-mas Tour dykker Bruce Guthro ned i Runrigs store og populære sangkatalog. Publikum kan se frem til en koncert med legendariske minder fra Guthros tid med Runrig smukt flettet sammen med hans egne originale sange, samt irske klassikere og engelske julesange.

Blandt ledsagerne på scenen er også denne gang violinisten Róisín Ryan, hvis unikke stemme både tryllebinder og sætter følelserne fri. Hun er en central del af et stærkt internationalt orkester på 6 mand, som i et par timer deler en ægte keltisk højtidsstemning med publikum. Og som traditionen byder, vil Bruce Guthro også denne gang fortælle om sin egen jul på Nova Scotia og de sære og skæve liv, der leves der.

Bruce Guthros tidligere juleshows i Danmark har meget ofte givet røde lamper ved indgangen. Derfor er det en god idé at være hurtigt ude for at komme på juletur med Bruce Guthro – det har aldrig været lettere at give dig selv og én, du holder af, årets første julegave.

Find billetter her